COMMUNICATION

manifesto

Η εταιρική επικοινωνία λειτουργεί ως ομπρέλα που αγκαλιάζει, συντονίζει και υποστηρίζει κάθε επιχειρηματική προσπάθεια ή οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

 • null

  Διαθέτουμε φαντασία και ευρηματικότητα, που σε συνδυασμό με την άριστη χρήση της γλώσσας καταφέρνουν να αποδώσουν με λόγια όλα αυτά που εσείς σκέφτεστε και χρειάζεστε.

 • null

  Δημιουργούμε περιεχόμενο! Πρωτότυπο και χρήσιμο ανάλογα με τη δική σας στόχευση και τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη πάντα τα στάδια της πώλησης.

 • null

  Προωθούμε το περιεχόμενο που δημιουργούμε μέσω blog, social media, email marketing, google ads κοκ. Μετρούμε και αξιολογούμε την αποτελεσματικότητά του.

WEB

manifesto

Τα σύγχρονα sites είναι απλά! Ανοιχτοί χώροι, clean cut design, απλότητα, έμφαση στην πληροφορία, το περιεχόμενο και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του επισκέπτη.

 • null

  Δυναμικές και responsive ιστοσελίδες με σαφήνεια και στόχευση. Το web design αποτελεί την δημιουργική απεικόνιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο, το δικό σας εργαλείο δουλειάς, τη δική σας επένδυση και οφείλουμε να δημιουργήσουμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς αυτό που αξίζει στην επιχείρησή σας: μια σύγχρονη, δυναμική ιστοσελίδα, καθρέφτη της επιχείρησή σας.

 • null

  Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε την ψηφιακή επιχείρησή σας, με δημιουργική εικόνα, έξυπνη παρουσία και ασφαλής συναλλαγές.

 • null

  Άμεση επικοινωνία με πολύ χαμηλό κόστος! Αναλαμβάνουμε έξυπνες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-maill marketing). Ενημερώστε τους πελάτες σας και το νέο κοινό σας για τα νέα και τις προσφορές σας, ή απλά για να μην σας ξεχνάνε!

 • null

  Διεκδικείστε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και κερδίστε περισσότερους με την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Γνωρίζουμε ότι η προώθηση ιστοσελίδων είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις, αφού όχι μόνο θα κάνει πιο έντονη την παρουσία τους στο διαδίκτυο, αλλά και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα τους. Έτσι, οι υπηρεσίες SEO που σας παρέχουμε έχουν πάντα στόχο την εμφάνιση των ιστοσελίδων στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

 • null

  Διεκδικείστε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και κερδίστε περισσότερους με την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την online διαφήμιση της επιχείρησής σας!

GRAPHIC

manifesto

Οι σύμμαχοί σας στο διαδίκτυο! Οι ανάγκες της επιχείρησής σας στην οθόνη σας! Ανοιχτοί χώροι, clean cut design, απλότητα, έμφαση στην πληροφορία, το περιεχόμενο και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του επισκέπτη.

 • null

  Ονοματολογία & σχεδιασμός λογοτύπου
  Όλη η εταιρική φιλοσοφία, οργάνωση, το ύφος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας ενσωματωμένες σε ένα σχέδιο. Το λογότυπο αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης. Η δημιουργία ενός διαφορετικού και έξυπνου στρατηγικά ονόματος και η ανάπτυξη ενός λογοτύπου με καθαρό και πρωτότυπο design, μελετημένο, στοχευμένο και ξεκάθαρο αποτελεί κάθε φορά στοίχημα για εμάς. Γίνεται έρευνα ανταγωνισμού, του κοινού, της αγοράς και τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

 • null

  To branding είναι το marketing του brand, η απαρχή του μάρκετινγκ για την εικόνα της επιχείρησης. Στόχος, έρευνα ανταγωνισμού, καταναλωτικό κοινό. Από το διαφημιστικό στυλό που θα πάρει ο πελάτης μια ολόκληρη στρατηγική που δίνει αξία σ’ ένα προϊόν, είτε αυτό είναι ένα βάζο ή μια ολόκληρη πόλη!

 • null

  Ο σχεδιασμός συσκευασίας είναι η επιτομή του design: πρόκληση, δημιουργικότητα και ευχαρίστηση στο μέγιστο βαθμό. Είναι η στιγμή που η εταιρική ταυτότητα από δημιουργική ιδέα καταλήγει στα χέρια του τελικού σας καταναλωτή. Σχεδιάζουμε κάτι με γνώμονα την ταυτότητα της επιχείρησης, τη λειτουργικότητα και το αγοραστικό κοινό έχοντας πάντα ως κοινό παρανομαστή το τελικό προϊόν να ξεχωρίζει και να διαφοροποιείται. Μελετάμε και αν και κάνουμε εφαρμογές συσκευασίας, προσπαθούμε πάντα να σκεφτόμαστε…out of the box!

 • null

  Συνήθως σήμανση είναι μια ταμπέλα, εσωτερικά ή εξωτερικά. Προσπαθούμε να σκεφτούμε ολιστικά το χώρο σας, σαν ένα εικαστικό και όχι απλά μια κρεμασμένη στον τοίχο εταιρική ταυτότητα.

 • null

  Από τα περιοδικά, τις ιστοσελίδες, τα εξώφυλλα βιβλίων και τα t-shirts, μέχρι τις συσκευασίες των προϊόντων και τους τοίχους της πόλης, η εικονογράφηση είναι ένα πανίσχυρο στοιχείο στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας. Πιστεύουμε πως το χειροποίητο είναι μοναδικό και διαφοροποιεί με έναν πολύ προσωπικό τόνο το σύνολο μιας δουλειάς.

PHOTOGRAPHY

manifesto

Δημιουργική Φωτογραφία με ματιά πέρα από τα συνηθισμένα και άψογο αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

 • null

  “Περίμενε μην το φας, να βγάλουμε φωτογραφία”. Με αισθητική και άποψη. Η φωτογράφιση του φαγητού για εμάς είναι απόλαυση. Αναλαμβάνουμε το food styling με δημιουργική (πάντα) διάθεση.

 • null

  Εσωτερικών/εξωτερικών χώρων και διαφημιστική φωτογραφία.

 • null

 • null

  Επαγγελματική προϊοντική φωτογραφία για e-shop, web-site, καταλόγους ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό μάρκετινγκ.