ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Οι Creative Junkies στηρίζουν ιδέες που ενισχύονται από την τεχνολογία για τις σύγχρονες επιχειρήσεις που επιζητούν την ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Καλύπτουμε τις διαδικτυακές ανάγκες κάθε επιχείρησης με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. 

Παράγουμε ιδέες και στρατηγικές για την επιχείρησή σας, οι οποίες καθοδηγούνται από τις πληροφορίες που έχουμε από εσάς για το κοινό σας και ενισχύονται μέσω της δεξιοτεχνίας μας στην αξιοποίηση της τεχνολογίας. Το πάθος μας είναι να απλοποιούμε το περίπλοκο. Αυτό, με απλά λόγια, κάνουμε κάθε μέρα.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ


Παράγουμε ιδέες που συνδέουν, δημιουργούν και τροφοδοτούν τις διαδικτυακές συνδιαλλαγές. Αυτό το καταφέρνουμε μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης σε ό,τι καλούμαστε να κάνουμε. Δεν συμβιβαζόμαστε με το μέτριο.

Όταν θέτουμε μεγάλους στόχους, σκεφτόμαστε ομαδικά. Φιλτράρουμε τις ιδέες όλοι μαζί και όχι μόνο με αυτούς που έχουν τη λέξη «δημιουργικός» στον τίτλο τους. Αυτό μας δίνει μια αστείρευτη πηγή αξιόλογων ιδεών οι οποίες δίνουν ώθηση στις επιχειρήσεις, τα brand και τη φήμη των πελατών μας.


ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Πασχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και σε καμία περίπτωση δε μειώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας για να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις. Η φιλοσοφία μας προτάσσει να διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας, ενώ ταυτόχρονα να παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών.

ΦΙΛΙΚΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η πολύ καλή γνώση ενός αντικειμένου κάνει πολλούς να συμπεριφέρονται με έπαρση και να γίνονται απρόσιτοι. Εμείς που είμαστε Creative Junkies, ενώ κατέχουμε το αντικείμενο μας όσο πολύ λίγοι στο ίδιο χώρο, επικοινωνούμε με τους πελάτες και τους επισκέπτες μας με άμεσο και φιλικό ύφος.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον ανάμεσα μας και μέσα από κάθε μας επικοινωνία να βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι.